Céges utaztatás

A Blue Sky  Travel International Kft az ön professzionális partnere az üzleti utazásban. 

- üzleti utak
- kiállítások
- konferenciák
- incentive utak

A legegyszerűbb repülőjegy és szállásfoglalástól komplett utazás megtervezéséig segítünk.
Legyen az külföldi utazás, szakvásár, konferencia, belföldi programok vagy ha vendégei érkeznek Magyarországra, ha különleges programot szeretne, ha csapatépítő programot keres, hívjon minket.

A Blue Sky Travel International Kft világszerte együttműködő utazási irodák független erőforrásait kínálja önnek, hogy minél több szolgáltatásból választhasson minél magasabb színvonalon.

Blue Sky Travel International Kft termékei és szolgáltatásai széles skáláját nyújtjuk ügyfeleiknek, hogy megkönnyíthessük utazásukat,  költséget takaríthassanak meg.

Légitársaságok

A Blue Sky Travel International Kft felismerte a légitársaságokkal és a légitársasági szövetségekkel fenntartott szoros kapcsolat fontosságát az egész világon, hogy üzleti és magánügyfelei részére még nagyobb megtakarítást tegyen lehetővé.

Blue Sky Travel International Kft aktív szerepet játszik a legkedvezőbb repülőjegy árak kialakításában. A legmodernebb technológiák és eszközök segítségével a Blue Sky  Travel International Kft hozzáfér és foglalhatja a legkedvezőbb árú repülőjegyeket, legyen ez hagyományos, fapados vagy charterjárat, bárhol az egész világon.

A nemzetközi vállalati és ügyfélprofilok megosztása a partner irodák között biztosítja a gyakran utazók egyedi igényeinek időben történő kielégítését is, bárhol is legyenek a világon.

Szállodák

Blue Sky Travel International Kft hotel kapcsolata jelentős hírnévre tett szert az évek során és ma több mint 16 000 kiemelt szálloda kedvező árát, kínálatát éri az egész világon. Minden szállodáról tartalmazza a legfontosabb információt, az aktuális árakat és az elhelyezkedést.

Autó és limuzin bérlés, parkolás

Blue Sky Travel International Kft kedvezményes, szerződött árakat biztosít ügyfeleinek az egész világon a vezető autókölcsönző cégeinél. Irodánk és ügyfeleik részére a legkedvezőbb díjszabást biztosítjuk számos vezető limuzincégnél, valamint ‘parkolj-és-repülj’ lehetőséget a világ főbb repülőterein. Folyamatosan ellenőrizzük a díjakat és a szolgáltatások színvonalát a fent említett szolgáltatóknál, hogy a legjobb minőséget nyújthassuk ügyfeleinknek. Ezzel egy időben megerősítsük irodánk piaci helyzetét.

Rendezvények, incentive utazások, konferenciák és kiállítások

Sok szempontot figyelembe kell venni egy üzleti találkozó, szakmai rendezvény vagy konferencia szervezésénél.

Például:

  • Milyen jelentős az esemény?
  • Hány szoba kell a küldötteknek?
  • Milyen technikai eszközökre lesz szükség?
  • Milyen szabadidős programokat terveznek?

Blue Sky Travel International Kft ismeri, megérti ezeket az elvárásokat, ezért az ilyen jellegű programok megszervezéséhez egy egyedülállóan hasznos lehetőséget biztosít.

notifications_active

Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb akciókról, iratkozzon fel hírlevelünkre!