MIKOR ÉRDEMES A NYARALÁST LEFOGLALNI?

29

okt

MIKOR ÉRDEMES A NYARALÁST LEFOGLALNI? 

Karácsonykor és a két ünnep között, pulykát, halat és bejglit emésztve sokan ábrándoznak a nyárról, a következő vakációról. Mivel ilyenkor a fél világ szabadságon van, jut idő átnézni az utazási irodák ajánlatait. Ilyenkor különleges „early bird” akciókkal jönnek ki az irodák ami „ár-érték” arányban a legjobb ajánlatokkal szolgál nektek. Még válogathatunk, hogy melyik szobát szeretnénk, merre nézzen az ablaka, emelet vagy földszint a kedvelt elhelyezés. 

Nálunk a Blue Sky Travel International utazási irodánál nem csak „First Moment” kedvezményekkel találkozhatsz ebben az időszakban, hanem egyéni fizetési ütemezéssel is, segítve ezzel a családok és nagyobb társaságok nyaralásának megszervezését és megfinanszírozását. 
Ha „laszt minit” vadász vagy, akkor ne válogass: az van, ami marad. Ennek az előnye a hátránya: hogy az van ami marad és „occsón” 
Ha légitársaságnál szeretnénk lefoglalni repülőutunkat, csokorba gyűjtöttük a legfontosabb és legfrissebb információkat arról, hogy kinél mikor érdemes foglalni, illetve milyen árbefolyásoló furcsaságokkal lepik meg a legfontosabb olcsó légitársaságok az utasaikat. 
Az egyik legnagyobb fapados légitársaságok árazási módszere igen távol áll attól, amit a legtöbben gondolnak. Szó sincs arról, hogy a lehető legkorábbi foglalással lehet a legjobb árakat elérni.

Január közepétől március végéig lehet a legolcsóbb ajánlatokat felfedezni, és egész évre igaz, hogy az utazás előtt két-három hónappal kínálja a társaság a legkedvezőbb árú jegyeket. Tavaly a nyári főszezonra áprilisban és májusban lehetett a legalacsonyabb áron foglalni. 
notifications_active

Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb akciókról, iratkozzon fel hírlevelünkre!